Demi Rose rannalla pienissä biksuissa – satumaisen kurvikas poseeraus Malediiveilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on koronaviruksesta huolimatta päässyt tänäkin vuonna malliuransa puitteissa matkustelemaan paljon. Demi Rose on viettänyt viime aikoina valokuvaajiensa kanssa leppoisia lomapäiviä upeissa lomakohteissa Malediiveilla ja Ibizalla.

Demi Rose on julkaissut upeista rantalomakohteistaan henkeäsalpaavan kauniita kuvia, joissa tähti on esitellyt sekä kurvikasta vartaloaan että kauniita maisemia. Tällä kerralla 25-vuotias muisteli tuoreella Instagram-kuvallaan taannoista Malediivien matkaansa.

Kuvassa Demi Rose kävelee kauniilla hiekkarannalla kirkkaan turkoosin meren äärellä auringonlaskun jälkeen. Tähden yllä nähdään pienet neonvihreät bikinit, joissa ei ole kangasta juuri nimeksikään. Narubikinit korostavat naisen kuuluisia muotoja, joiden avulla tähti onkin haalinut itselleen jo yli 15,3 miljoonaa Instagram-seuraajaa.