Brasilialainen hammaslääkäri Lady Gagan kaksoisolento – hämmentävä yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan maailmalla tulee vastaan internetin avulla henkilö, joka näyttää täysin samalta kuin vaikkapa toisella puolella maapalloa asuva henkilö. Tällä kerralla sosiaalinen media on löytänyt poptähti Lady Gagalle kaksoisolennon yllättävästä paikasta.

Twitterissä on alkanut leviämään kuva brasilialaisesta naisesta, joka muistuttaa hyvin paljon Lady Gagaa kasvonpiirteiltään. Nainen on hammaslääkäri, joka pitää päässään hiussuojusta, kasvoillaan maskina ja vielä läpinäkyvää visiiriä päässään. Jo pelkkien silmien näkyminen luo kuitenkin vaikutelman siitä, että nainen olisi itse Lady Gaga.

Brasilialaisen hammaslääkärin silmät, meikkaustyyli, kulmakarvat ja pään muoto muistuttavat niin paljon Lady Gagaa, että moni on mennyt kuvan nähtyään todella halpaan. Osa kommentoijista kertookin luulleensa, että Lady Gaga on alkanut sivutyönään tekemään hammaslääkärin tai suuhygienistin töitä.