Onnistuuko kasvojenkohotus meikin avulla? Suositut kauneusniksit testissä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TikTok-sovellus tunnetaan hauskojen tanssivideoiden kehtona, mutta sovelluksesta löytyy myös paljon muunlaista videosisältöä. Moni jakaa TikTok-videoillaan hauskoja ja helppoja niksejä. Nyt videolla esitellään erilaisia kauneuteen ja etenkin meikkaamiseen liittyviä vinkkejä.

YouTube-videolla nähdään miten naiset kokeilevat TikTok-sovelluksessa näkemiään meikkivinkkejä. Naiset yrittävät huultenrajausniksin avulla saada huulensa näyttämään pulleammilta. He kokeilivat myös silmienrajaustuotetta, joka toimi samalla irtoripsien liimana.

Eräs niksi opetti naisille myös sen miten omasta televisioruudusta saa tehtyä itselleen upean kuvausvalon. Videolla nähdään myös miten nopea kasvojenkohotus pelkän varjostusvärin avulla toimi ja miten irtoripset voidaan kiinnittää myös ripsien alapuolelle.