Kelly Clarkson sai lastensa huoltajuuden – exä vaati 436 000 dollarin elatusapua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja televisiojuontaja Kelly Clarkson muistetaan etenkin hänen Since U Been Gone -megahitistään. Nainen oli pitkään naimisissa oman managerinsa Brandon Blackstockin kanssa, mutta monien yllätykseksi hän ilmoitti kesällä hakeneensa miehestään avioeroa. Pariskunta vannoi eroavansa hyvässä hengessä lastensa vuoksi, mutta erosta on vähitellen tullut hyvin likainen.

Kelly Clarkson haki neljävuotiaan poikansa Remingtonin ja kuusivuotiaan tyttärensä Riverin huoltajuutta. Brandon Blackstock taisteli huoltajuudesta, mutta hävisi oikeudessa entiselle vaimolleen. Oikeuden mielestä lasten etu on se, että he saavat edelleen asua omassa kodissaan samassa kaupungissa kuin aiemmin. Blackstock saa vierailla lasten luona valvotuissa olosuhteissa joka toinen viikonloppu aina sovittuna ajankohtana.

People-sivuston mukaan oikeus oli katsonut, että pariskunnan yhteishuoltajuus ei ollu mahdollista, koska Blackstock oli muuttanut Los Angelesista Montanaan. Myös eronneiden osapuolten riitaisat välit vaikuttivat siihen, että he eivät onnistuneet sopimaan yhdessä huoltajuutta koskevista ehdoista. Brandon Blackstock olisi yhteishuoltajuuden lisäksi halunnut, että Kelly Clarkson maksaa hänelle 436.000 dollaria elatusapua kuukausittain.