Lapsi ei ollut herätä unestaan – kunnes isä huusi: ”Keksejä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa lapsista on niin herkkäunisia, että he heräävät välittömästi pienimpäänkin rapinaan tai lattian narahdukseen kun vanhempi yrittää vähin äänin poistua makuuhuoneesta. Toisilla lapsilla tuntuu kuitenkin olevan niin suurenmoiset unenlahjat, että ne eivät heräisi vaikka palohälytin alkaisi huutamaan.

Nyt huvittavalla videolla nähdään tilanne, jossa vanhemmat yrittävät vähitellen herätellä sitteriin nukahtanutta taaperoaan. Lapsi oli nukahtanut juuri ennen lounasta, minkä vuoksi isä huuteleekin keittiöstä ruoan olevan valmista. Lapsi ei kuitenkaan reagoi mihinkään.

Taapero tuntuu olevan hyvin syvässä unessa. Isä päättää ottaa kovemmat keinot käyttöönsä ja alkaa huutelemaan herkullisista asioista kuten suklaasta. Äitikin yrittää puhumalla lapselle saada häntä heräämään, mutta turhaan. Lopulta isä sanoo taikasanan: ”Keksejä”, jonka jälkeen lapsi avaa välittömästi silmät ja lähtee ketterästi juoksemaan kohti keittiötä.