Nainen kärähti ratista Janakkalassa – toisen kerran tunnin sisään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit pysäyttivät Janakkalan Tervakoskella autoaan päihtyneenä kuljettaneen viisikymppisen naisen. Hänet tavoitettiin ratin takaa tiistaina iltapäivällä. Alkometri näytti törkeää rattijuopumusta.

Autoa kuljettanut nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena. Tunnin päästä Tervakoskella poliisi huomasi saman auton liikenteessä.

– Autoa kuljetti samainen aiemmin ajokieltoon määrätty nainen edelleen juovuksissa. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Tällä kertaa nainen otettiin kiinni ajamisen estämiseksi epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, Hämeen poliisi kertoo.