Pasha Pozdnyakova tiukassa bodyssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parikymppinen Pasha Pozdnyakova on työskennellyt ahkerasti kesätöissä, mutta ilmoittaa nyt Instagramissa antavansa enemmän aikaa faneilleen. Naisella on totisesti iso urakka edessä sosiaalisen median kanssa, sillä hänen seuraajiensa määrä ylitti taannoin Instagramissa miljoonan seuraajan rajapyykin.

Tällä kertaa helsinkiläistynyt savonlinnalainen kaunotar nähdään poseeraamassa jättimäisen povensa kanssa tiukassa bodyssä, joka vaikuttaa jäävän jopa aavistyksen pieneksi kohukaunottaren yllä. Hän itse toteaa kuvansa yhteydessä, että hyvännäköisen vartalon lisäksi ihminen tarvitsee sydämen ja sielun.

Savonlinnasta lähtöisin oleva Pasha Pozdnyakova on saavuttanut suosiota muhkeilla kurveillaan. Nainen on aloittanut kuviensa avulla myös bisneksen, joka on tarkoitettu ainoastaan faneille. Hän myy kuvia ja videoita kuukausimaksulla. Tällä hetkellä naisella on 59 seuraajaa Patreon-palvelussa. Pasha ei julkaise seksuaalista sisältöä, ainoastaan poseerauksia asiakkaiden toiveiden mukaan.