Rita Ora haluaa selvittää vuotajan – kuka vihjasi juhlista lehdistölle?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora juhli 30-vuotissyntymäpäiviään noin 30 vieraan kanssa. Rita Ora esiintyi sosiaaliseen mediaan julkaistuissa kuvissa yksin tai parin ystävän kanssa ja antoi ymmärtää, että mitään juhlia ei ollut. Todellisuudessa vieraita oli kuitenkin ollut enemmän ja juhlat olivat jatkuneet aamuyön pikkutunneille saakka Lontoon keskustassa.

Rita Oran juhlat vuotivat medialle, minkä vuoksi juhlien jälkeen nainen sai paljon huonoa julkisuutta lehdissä. Hän joutui myös korona-ajan rajoituksia rikottuaan maksamaan juhlista 10.000 punnan sakot ja pyytämään julkisesti anteeksi virhettään. Nyt nainen on aloittanut Daily Mail -sivuston saamien tietojen mukaan oman tutkinnan, jossa hän haluaa selvittää kuka ystävistä vihjasi juhlista lehdistölle ja poliisille.

Rita Orasta tuntui siltä, että lehdistö ja poliisi tiesivät jo etukäteen juhlista, minkä vuoksi hän on lähipiirin mukaan muuttunut vainoharhaiseksi ystäviensä suhteen. Nainen haluaa kipeästi selvittää kuka ystävistä petti hänet, koska hän on varma siitä, että poliisit eivät olisi voineet saada tietoa omin päin ilman sisäpiirin apua.