Dramaattinen tilanne videolle – veneilijät pelastivat kilpikonnan tiikerihain hampaista

Ohhoh! · Tim Isokivi

Merillä voi kohdata odottamattomiakin asioita. Tämän saivat huomata kaksi taannoin veneilemässä ollutta miestä, jotka päätyivät pelastamaan meressä uineen kilpikonnan vaarallisesta tilanteesta.

Miehet olivat kalastamassa Bahamalla, kun he huomasivat vedessä pulaan joutuneen merikilpikonnan. Kilpikonnaa jahtasi hai, joka oli vähällä saada sen jo hampaisiinsa. Pahasti alakynteen joutunut matelija yritti selkeästi nousta turvaan veneeseen.

Miehet onnistuivat lopulta nostamaan kilpikonnan veneeseen pois vaarasta. Eläin vapautettiin takaisin mereen veneen päästyä tarpeeksi pitkän etäisyyden päähän haista. Kalastajille jäi muistoksi kohtaamisesta hurja TikTok-video, joka on sittemmin levinnyt viraalina sosiaalisessa mediassa.

@kaiowenfishinginc

Giant tiger shark tries to eat turtle! #nature #fyp #viral #bahamas #worldwide

♬ original sound – kaiowenfishinginc