Täydellinen nainen ahdistuu autolla ajamisesta – moni voi samaistua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Mellencamp tuli monille tunnetuksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan tähtenä. Ennen uuden tuotantosarjan kuvaamisen aloittamista Mellencamp sai kuitenkin realitysarjasta potkut, minkä jälkeen hän on keskittynyt omaan perheeseensä ja hyvinvointibisnekseensä.

Teddi Mellencamp avautui hänen Instagram-tarinoissaan siitä, että hän kokee todellista ahdistusta ja pelkoa autolla ajamisesta. Nainen ajaa autoa melko usein, mutta etenkin uusissa paikoissa ajaminen jännittää häntä niin paljon, että ahdistus on tuoda toisinaan kyyneleet silmiin ratin takana. Tarinansa jälkeen tähdelle alkoi satamaan yksityisviestejä, joissa moni kertoi kärsivänsä myös autolla ajamisen pelosta.

Nainen oli yllättynyt siitä miten moni kuski jakoi hänen kanssaan saman ahdistuksen autolla ajamista kohtaan. Teddi Mellencamp kertoi pelon toisinaan väistyvän, mutta useimmiten hän ei pysty ajamaan muuta kuin tutuilla alueilla hänelle entuudestaan tuttuja reittejä.