Kissa kaksi kuukautta suljetussa kontissa – selvisi syömällä hämähäkkejä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monty-niminen kissa on osoittautunut melkoisen sinnikkääksi tapaukseksi. Se onnistui selviämään hengissä jouduttuaan vahingossa lukitukseksi kahdeksi kuukaudeksi vastastokonttiin.

Monty katosi Iso-Britannian Cornwallissa sijaitsevasta kodista heinäkuussa. Sinnikkäistä yrityksistä huolimatta kissaa ei löydetty, ja sen pelättiin jääneen auton alle. Kaksi viikkoa sitten perhe sai kuitenkin yllättävän puhelinsoiton ystävältä, jonka mukaan läheisestä varastosta oli löydetty surkeasti naukunut kissa.

Monty oli jollain tavoin joutunut lukituksi pimeän varastokontin sisään kahden kuukauden ajaksi. Noin kaksi kolmasosaa painostaan menettäneen kissan uskotaan selvinneen hengissä syömällä hämähäkkejä ja nuolemalla konttiin kerääntynyttä kosteutta. Kissan omistajat ovatkin Cornwall Live -lehden mukaan vitsailleet Montyllä olevan yhdeksän sijaan 99 elämää, sillä se selviytyi jo pentuna auton alle jäämisestä.

Monty the miracle cat

Monty's owners think he must have 99 lives after he survived being trapped in a shipping container in Helston for two months. This is the moment the 12-year-old tabby was found 😻 Find out more on Monty the Miracle Cat here: https://bit.ly/35nhos2

Publiée par ITV News West Country sur Mercredi 9 septembre 2020