Prinssi Georgen lempiruoka yllätti – tätä ei löydy lasten ruokalistalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Prinssi Williamilla ja hänen herttuatarvaimollaan Kate Middletonilla on kolme kaunista lasta, seitsemänvuotias prinssi George, viisivuotias prinsessa Charlotte ja kaksivuotias prinssi Louis. Nyt William on paljastanut julkkiskokki Aldo Zillille hänen vanhimman poikansa lempiruoan, joka yllätti kokin täysin.

Aldo Zilli kertoi People-sivuston mukaan kuulleensa suoraan prinssi Williamilta, että hänen George-poikansa lempiruoka on pasta carbonara. Suolaisessa pastaruoassa yhdistyvät spagetti, pekoni ja raaka kananmunan keltuainen. Myös perheen muut lapset pitävät etenkin juustoisesta pastasta, jota Kate Middleton tekee usein lastensa kanssa.

Kate Middleton on kertonut, että lapset rakastavat keittiössä ruoanlaitossa auttamista. Charlotte pitää paljon oliiveista ja Louisin lempiherkkua ovat omassa puutarhassa kasvavat punajuuret. Kaikki lapset pitävät myös pizzan tekemisestä ja etenkin taikinan vaivaamisesta, koska siinä he saavat kunnolla sotkea kätensä.

https://people.com/royals/prince-george-favorite-food-aldo-zilli/