Kim Kardashian esitteli kurvejaan – paljasti kaikki kuvakulmat alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taannoin 40-vuotissyntymäpäiväjuhliaan salaisella yksityisellä saarella juhlinut Kim Kardashian on palannut töidensä pariin. Black Friday -alennushulinoiden ja lähestyvän joulun merkeissä naisella onkin ollut paljon markkinoitavaa omassa sosiaalisessa mediassaan.

Kim Kardashian on eri yritystensä alla suunnitellut meikkejä, hajuvesiä ja alusvaatteita. Tähti toimii tietenkin kaikkien yritystensä parhaana mainoskasvona, minkä vuoksi nainen poseeraakin usein Skims-alusvaatteissa Instagram-kuvissaan. Nyt naisen yllä nähdään jälleen näyttävät uutuustuotteet, jotka korostavat perheenäidin jokaista kurvia.

Kim Kardashian on esitellyt kaksiosaisia alusvaatteita kuvassa, jossa nainen on aseteltu seisomaan peilien eteen. Peilien kautta naisen vartalo nähdäänkin joka kuvakulmassa, minkä ansiosta asiakkaat pääsevät tarkistamaan alusvaatteiden istuvuuden. Kardashian on poseerannut myös näyttävässä bodyssa, joka silottaa tiimalasivartalon ja korostaa takapuolta, vyötäröä sekä rintoja.