Bodaripukki rikkoi jouluisen voimaennätyksen – veti perässään 16 tonnin lastia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen Joulupukki on osoittanut, ettei painavimpienkaan lahjapakettien jakamisen pitäisi olla hänelle ongelma. Bodaripukki tuli nimittäin rikkoneeksi maailmanennätyksen vetämällä useiden tonnien painoista lastia.

Ontariossa asuva Kevin Fast tunnetaan pappina, kehonrakentajana ja Joulupukkiesiintyjänä. Nyt hänet tunnetaan myös ennätyksen rikkojana, sillä hän on virallisesti vetänyt perässään maailman raskainta rekeä. Fast sai Joulupukin puvussa tekemän tempauksensa ansiosta nimensä Guinnessin ennätysten kirjaan.

Kevin Fast ei tosin vetänyt perässään pelkkää rekeä, vaan avolavakuorma-autoa. Reki oli asetettu sen lavalle poroja esittävien patsaiden ja lahjojen kera. Fastin perässään vetämä lasti painoin yhteensä hurjat 16 500 kiloa.