Mies tappeli 160-kiloisen karhun kanssa – pelasti koiransa hengen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lemmikkieläimet ovat monille ihmisille kuin perheenjäseniä. Joskus lemmikin puolesta ollaan valmiita laittamaan likoon jopa oma henki, kuten eräs Kaliforniassa asuva mies teki. Hän päätyi käsirysyyn karhun kanssa sen hyökättyä hänen koiransa kimppuun.

Grass Valleyssa asuvan Kaleb Benhamin pitbull-rotuinen Buddy oli leikkimässä ulkoana, kun mies alkoi kuulla sieltä outoja ääniä. Mennessään tarkastamaan asian Benham löysi pihaltaan noin 160 kiloa painavan karhun. Karhun leuat olivat koiran pään ympärillä, ja se raahasi lemmikkieläintä pitkin maata.

Benham kertoo juosseensa kohti karhua, taklanneensa sen ja alkaneensa lyömään eläintä kasvoihin, kunnes se päästi irti hänen koirastaan. Karhun säikähdettyä tiehensä mies toimitti henkihieverissä olleen koiran eläinlääkärin päivytystykseen. Benham kertoo tuijottaneensa leikkausta kolmen ja puolen tunnin ajan ikkunan läpi.

Buddy pelastettiin, ja se on toipunut koettelemuksesta nopealla tahdilla. Benhamin huolena on tosin karhun paluu, ja hän kertoo CBS-uutissivuston mukaan jopa nähneensä sen liikkumassa pihamaallaan välikohtauksen jälkeenkin.