Simpsonien tekijät haluavat Meghanin ja Harryn näyttelemään itseään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Simpsonit-animaatiosarjassa on sen 30 vuotisen historian aikana kuultu lukuisten kuuluisuuksien ääniä. Pian sarjassa saattavavat vierailla myös taannoin kuninkaaallisista titteleistään luopuneet prinssi Harry ja Meghan Markle, ainakin jos tekijät saavat tahtonsa läpi.

Simpsonien tuottaja Al Jeanin mukaan Meghan ja Harry haluttaisiin saada esittämään itseään sarjaan. Pariskuntaa ei tosin ole vielä virallisesti lähestytty asian tiimoilta.

-Olen kuullut Meghanin haluavan työskennellä ääninäytteliänä. Jos luette tätä, soittakaa meille, Jean kertoi Radio Times -lehdelle.

Simpsoneiden Lisan ääninäyttelijänä toimiva Yeardley Smith haluaisi Yahoo-sivuston mukaan puolestaan Greta Thunbergin näyttelemään sarjana itseään. Smithin ideassa Greta olisi matkustamassa Springfieldin läpi ja löytäisi Lisasta runsaasti samaa kuin itsestään.