Justin Bieber haluaa Haileyn kanssa paljon lapsia – vaimo haluaa vielä odottaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja nuori mallikaunotar Hailey Baldwin menivät kaksi vuotta sitten naimisiin, jolloin Hailey otti Bieberin sukunimen omakseen. Pariskunta on ollut hyvin avoimia sosiaalisessa mediassa avioliitostaan ja yhdessä asumisen opettelusta, josta kumpikin on suuresti nauttinut. Nyt Justin odottaa jo kuumeisesti sitä, että he kasvattaisivat perhettään lapsilla.

Hailey Bieber täytti hetki sitten 24 vuotta eikä ole vielä valmis hankkimaan lapsia. Justin Bieber kunnioittaa vaimonsa päätöstä ja ymmärtää, että hänellä on monia asioita, joita hän haluaa naisena saavuttaa ennen äidiksi tulemista. 26-vuotias poptähti odottaa kuitenkin jo malttamattomana jälkikasvuaan.

Justin Bieber on kertonut Us Weekly -sivuston mukaan, että Hailey-vaimo haluaa pari lasta. Justin itse on valmis kuitenkin hankkimaan niin paljon lapsia kuin Hailey on vain suostuvainen hänelle antamaan. ”Haluaisin itselleni pienen oman heimon ja niin monta lasta kuin Hailey vain suostuu työntämään ulos”, Bieber kommentoi Ellen DeGeneresin haastattelussa.