Sankariteko ikuistui viraalivideoksi – poliisit pelastivat koiran hyisestä vedestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus koirat pelastavat ihmishenkiä, joskus toisinpäin. Viraalina levinneellä videolla todistetaan kiinassa tapahtunutta dramaattista tilannetta, jossa kultainennoutaja pelastettiin hyisestä vedestä.

Kiinan Xiangin Bolessa kuvatulla videolla koira on joutunut paikallisessa puistossa sijaitsevan, puoliksi jäätyneen järven veteen. Eläin ei päässyt pois omin voimin. Niinpä paikalle oli hälytetty apuvoimia.

Kaksi poliisia saapui pelastamaan kultaisennoutajan pois jääkylmästä vedestä. Daily Mailin mukaan pakkasta oli jopa 16 asteen verran, ja koiran kuvaillaan tärisseen niin paljon ettei se kyennyt edes liikkumaan omin voimin. Omistajansa hoiviin päässyt koira toipui kuitenkin nopeasti koettelemuksesta.