Marika Fingerroos tarjoaa pikkutuhmia vinkkejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Nyt Marika vetoaa naisellisten muotojen puolesta sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa takavuosien salarakas poseeraa upeassa mustassa alusasussa, joka paljastaa esimerkiksi hänen pakaransa lähes kokonaan. Kuvansa yhteydessä Marika toteaa, että arki ja uuden viikon aherrukset ovat taas alkaneet. Samalla Marika lupailee tarjota seuraajilleen myös pikkutuhmia vinkkejä.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.