Amelia Hamlin on kiitollinen Scott Disickistä – muisti miestä kiitospäivänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Scott Disick on deittaillut jo useampia nuoria mallikaunottaria Kourtney Kardashianista erottuaan. Viikko sitten kävi ilmi, että 37-vuotias Disick on alkanut tapailemaan 19-vuotiasta Amelia Hamlinia, joka on Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tytär.

Lisa Rinna ja Harry Hamlin eivät olleet tyttärensä uudesta kumppanista innoissaan, minkä vuoksi he toivoivatkin, että kyseessä olisi vain jokin Amelian vaihe. Tällä hetkellä Amelia Hamlin näyttää kuitenkin olevan hyvin onnellinen Scott Disickin kanssa ja on myös halunnut sen ilmaista muidenkin nähtäville sosiaalisessa mediassa.

Amelia Hamlin julkaisi Instagram-tarinassaan kiitospäivän kunniaksi kuvia ihmisistä, joista hän oli erityisen kiitollinen. Viimeisessä kuvassa hän hymyilee Scott Disickin kanssa ja kertoo, että on miehestä kiitollinen. Pariskunta on tapaillut jo muutaman viikon ajan, mutta vasta hetki sitten Scott Disick vahvisti treffailuhuhut medialle laittamalla kätensä Amelia Hamlinin ympärille Malibun hiekkarannalla.

Instagram