Leni Klum poseeraa äitinsä kanssa Voguen kannessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, on aloittanut nyt uransa mallina. Vaatimattomasti supermallin tyttärenä Lenin ensimmäinen työ olikin nyt Vogue-lehdelle.

Heidi Klum kertoi juuri haastattelussaan, että 16-vuotias Leni on alkanut haaveilemaan mallin urasta. Äiti on aiemmin suojellut tytärtään mallialan raadolliselta arvostelulta, mutta päättänyt, että nyt Leni on sopivan ikäinen alalle. Nyt Heidi Klum onkin jo poseerannut Lenin kanssa Saksan Vogue-lehden kannessa.

https://www.instagram.com/p/CIoCgndDaD7/

Heidi Klum on nyt kunnolla esitellyt julkisuudessa teini-ikään kasvaneen upean tyttärensä Lenin. Voguen kansikuvassa äiti ja tytär poseeraavat värikkäissä jakkupuvuissa vieretysten. Klumin julkaisemalla videolla kaksikko nähdään kuvausten kulisseissa. Videolla äiti ja tytär kertovat mitkä piirteet heissä muistuttavat eniten toisiaan.

https://www.instagram.com/p/CIn_W-XjuMB/