Disney paljasti valtavan määrän uusia Marvel-elokuvia ja sarjoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdejätti Disney järjesti 10. joulukuuta sijoittajilleen tarkoitetun Investor’s Day -tapahtuman. Sen aikana yhtiö tarjosi esimakua lukuisista tulevista elokuvistaan ja Disney Plus -suoratoistopalvelun nimikkeistä.

Tapahtuman suuriin Marvel-paljastuksiin lukeutui Ihmeneloset-hahmojen liittyminen Disneyn Marvel-kaanoniin tulevassa The Fantastic Four -elokuvassa. Muita tulevia Marvel-elokuvia edustavat muun muassa Ant-Man and the Wasp: Quantumania sekä jo aikaisemmin paljastetut Thor: Love and Thunder sekä Captain Marvel 2. Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige myös vahvisti ettei edesmennyttä Chadwick Bosemania tulla korvaamaan Black Panther 2 -elokuvassa uudella näyttelijällä, vaan elokuva keskittyy muihin hahmoihin.

Disney Plus -suoratoistopalveluun ilmestyy lähivuosina useita Marvel-sarjoja. Samuel L. Jacksonin tähdittämä Secret Wars ja Armor Wars perustuvat samannimisiin sarjakuviin, ja Ironheart puolestaan kertoo Iron Manin haarniskan takaisinmallintavasta teinitytöstä. Guardians of the Galaxyn maailmaan sukelletaan I Am Groot -sarjassa ja The Guardians of the Galaxy Holiday Special -jouluspesiaalissa.

Marvelin maailmassa seikkaillaan myös muun muassa Disney Plus -palvelun WandaVision, Falcon and the Winder Soldier, Loki, She-Hulk, Ms. Marvel ja Moon Knight -sarjoissa. What If -animaatiosarjassa puolestaan nähdään, miten Marvel-elokuvissa olisi voinut käydä jos jokin asia olisi tapahtunut toisin.