Gwen Stefani loi uudelleen ikonisen Just a Girl -ysärityylinsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkitähti Gwen Stefani on pysynyt miltei hämmästyttävän nuorekkaan näköisenä vuosikymmenestä toiseen. Nyt hän on palannut takaisin ikoniseen ysärityyliinsä, jota esiteltiin aikoinaan No Doubtin Just a Girl -hitin videolla.

Gwen Stefani esiintyi Just a Girl -musiikkivideolla lyhyessä valkoisessa topissa, sinisissä lökäpöksyissä ja pompadour-tyylisessä kampauksessa. Nyt tähti on palannut samaan tyyliin uuden Let Me Reintroduce Myself -kappaleensa kansikuvaa varten. Kannessa esitellään myös Stefanin modernimpaa tyyliä.

Just a Girl oli yksi No Doubt -yhtyeen suurimmista hiteistä. Vuonna 1995 Tragic Kingdom -levyllä ilmestynyt kappale toi sekä No Doubtin että Gwen Stefanin kaikkien huulille. Stefani aloitti 2000-luvun alussa soolouran, mutta No Doubt on toisinaan palannut esiintymislavoille.