Kardashianit palaavat ruutuun eri kanavalla? Allekirjoittivat sopimuksen Hulun kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin ja Jennerin perheitä tiiviisti seuraavat fanit järkyttyivät aiemmin tänä vuonna kun julkkisperhe ilmoitti suositun realitysarjan päättyvän. Perhe ilmoitti lopettavansa 14 vuotta kestäneen ohjelman 20. tuotantokauden jälkeen.

Kaikki sisarukset eivät olleet tällöin samaa mieltä kuvausten päättämisestä. Etenkin 36-vuotias Khloe Kardashian olisi halunnut vielä jatkaa ohjelman tekoa. Nyt näyttääkin siltä, että jollain tavalla nainen onkin saamassa oman tahtonsa läpi.

Kardashianit ovat allekirjoittaneet People-sivuston mukaan uuden sopimuksen Hulu-kanavan kanssa. Sopimukseen kuuluu kansainvälisesti esitettävän videosisällön tuottaminen, mutta muita yksityiskohtia sisällöstä ei ole kerrottu. Khloe Kardashian julkaisi omalla Instagram-kanavallaan vain kuvan, jossa luki teksti: ”Hulu 2021”. Ilmeisesti perhe kuvaa jo parhaillaan uutta sisältöä uudelle kanavalle ensi vuotta varten.