Sara ”Smoukahontas” Forsberg poseeraa vatsa paljaana – fanit ylistävät kaunotarta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen kielinaisena ja monilahjakkuutena tunnettu Sara ”Saara” Forsberg on viime vuosien aikana kiinnittänyt erityistä huomiota terveyteensä. Nainen on julkaissut omassa sosiaalisessa mediassaan kuvia tuloksista, joita kuntoilu ja ruokavaliomuutokset ovat tuoneet tullessaan.

Saara on viime aikoina julkaissut paljon kuvia, joissa hän on esitellyt elämäntapamuutoksen jälkeen saamiaan tuloksia. Tähti on myös poseerannut usein kuvissa, jotka paljastavat naisen hoikistuneen keskivartalon. Nyt kaunotar poseerasi tuoreessa kuvassaan mustassa asussa, jonka lyhyt toppi jätti vatsan seudun paljaaksi.

Kuvan yhteydessä tähti kehotti fanejaan kysymään häneltä satunnaisia kysymyksiä, koska hän oli tylsistynyt. Naiselta kysyttiin muun muassa hänen pituuttaan ja sitä koska Saara on julkaisemassa oman levynsä. Musiikin tekoon liittyen nainen vastasi kärsivänsä motivaation puutteesta oman musiikin tekemisen suhteen, koska siitä ei tällä hetkellä olla hänen levy-yhtiöllään innoissaan. Laulaja kertoi toiselle kysyjälle, että hänen pituutensa on 183 senttimetriä.