Madelaine Petsch esitteli aamutreeninsä – rehkii jo aamukuudelta kuntosalilla

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Madelaine Petsch tunnetaan parhaiten Riverdale-jännityssarjasta, jossa nainen esittää Cheryl Blossomin roolia. Nyt 26-vuotias nainen esitteli tuoreella videollaan miten hän mahduttaa kiireisiin työpäiviinsä treenaamisen.

Madelaine Petsch ei koskaan voi olla varma milloin kuvauspäivä tulee tarkalleen loppumaan, minkä vuoksi hän yrittääkin mahduttaa treeninsä aina aamuun ennen töitä. Yleensä tähti suuntaa kuntosalille jo viideltä tai kuudelta aamulla kuvauspäivien alkaessa kahdeksan aikaan.

Madelaine Petsch pitää YouTubessa omaa videoblogia, jossa hän esittelee monipuolisesti omaa elämäänsä yli kuudelle miljoonalle kanavan tilaajalle. Tällä kerralla nainen esitteli aamukuuden treeninsä, joka yleensä muuttaa tähden koko päivän kulun paremmaksi ja antaa hänelle energiaa loppupäivää varten.