Jennifer Lopez alastomana kosmetiikkamainoksessa – kampanja puhuttaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Lopez on tehnyt pitkän ja näyttävän uran poptähtenä sekä näyttelijänä. Taannoin hän teki uuden aluevaltauksen perustamalla monien muiden Hollywood-tähtien tavoin oman kauneus- ja kosmetiikkamerkin.

Pari viikkoa sitten Lopez julkaisi kuvia, joissa hänet nähdään mainostamassa JLO Beauty -merkkinsä tammikuussa ilmestyviä uutuuksia rohkeissa merkeissä. JLo jakoi Instagramissa videon, jossa hän on riisuuntunut ilkosilleen.

Lopezin mukaan oman kauneusbrändin perustaminen ei ole tapahtunut hetken mielijohteesta, vaan se on ollut hänelle 30-vuotinen haave. Jennifer Lopez vihjasi myös työstäneensä uutta musiikkia, ja siitä saatiinkin hieman esimakua tuoreen videon taustalla. 51-vuotiaan tähden viimeisin albumi oli vuonna 2014 julkaistu A.K.A. Valkokankaalla hänet nähtiin viimeksi kiitosta keränneessä tositapahtumiin perustuvassa rikosdraamassa Hustlers – Korkojen kera.