Mariah Carey hulvattomassa lauluvisassa – vastasi kysymyksiin joululauluilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mariah Carey on tehnyt menestyksekästä uraa laulajana jo kymmenien vuosien ajan. Yksi hänen suurimmista hiteistään on jouluaiheinen All I Want for Christmas is You -kappale, joka on jo 25 vuoden ajan kuulunut maailman suurimpiin jouluhitteihin.

Nyt Mariah Careyn joululaulutietämys laitettiin todelliseen testiin leikkimielisessä lauluvisassa. ELLE-lehti julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa Mariah Carey osallistui visaan, jossa hänen tuli annetusta sanasta alkaa laulamaan alle kymmenessä sekunnissa kappaletta, joka sisältää kyseisen sanan.

Kaikki Mariah Careyn eteen saamat sanat olivat jouluaiheisia, minkä vuoksi myös tähden vastauksina kuultiin pelkkiä joululauluja. Nainen sai laulaa useamman sanan kohdalla vastaukseksi myös oman hittikappaleensa, jolta onkin erityisen hankalaa välttyä joulukuun lähestyessä.