Mike ”The Situation” Sorrentinon vaimo raskaana: ”Vauvatilanne päällä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jersey Shore -tähti Mike ”The Situation” Sorrentino ja hänen vaimonsa Lauren ovat paljastaneet iloisia uutisia. Pariskunnalle on tulossa perheenlisäystä. Lauren odottaa parhaillaan heidän yhteistä lasta, jonka laskettu aika on toukokuussa 2021.

– Meillä on vauvatilanne päällä, Mike Sorrentino kirjoitti Instagramissa jaettuaan otoksen ultraäänikuvista ja jauhoon kirjoitetusta jouluisasta viestistä.

Julkaisun kommentit täyttyivät nopeasti onnitteluista sekä faneilta että Jersey Shore -sarjan muilta tähdiltä, kuten Nicole ”Snooki” Polizzillta, Pauly D:ltä ja Deena Corteselta. Sorrentinojen elämä on ollut muutaman viime vuoden aikana melkoista myllerrystä, sillä veronkierrosta tuomittu Mike vapautui vankilasta vasta viime vuoden syyskuussa. Laurenin edellinen raskaus puolestaan päättyi keskenmenoon alle vuosi sitten.