Sara Chafak povekkaana kylpyhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomena kuuluisuuteen singahtanut kaunotar Sara Chafak on alkanut niittämään myös kansainvälistä suosiota näyttävän Instagram-kanavansa avulla. Tähdellä on jo 137.000 seuraajaa, jotka pääsevät näkemään lähes päivittäin uusia upeita kuvia naisesta. Nyt vuorossa on ollut näyttävä kuva kylpyhuoneesta.

Sara poseeraa kameralle povekkaana kylpyammeen edessä, ja hänellä on yllään musta rintavakoa korotava asu. Kuvansa yhteydessä mallikaunotar antaa itselleen kultamitalin ja toteaa saavuttaneensa tänä vuonna mielettömän tason ”en voisi enempää välittää” -tekemisessä.

Taannoin Sara Chafak muisteli mennyttä lomaansa Santa Catalina Island -saarella ja totesi, ettei marraskuu ole koskaan ollut hänen lempikuukausiaan. Marraskuu sai Saran haaveilemaan etelän aurinkoisista lomista, lämmöstä ja viinistä. Hän julkaisi itsestään tuolloin kuvasarjan, jossa Sara nähdään jahdilla nautiskelemassa kauniista helteisestä päivästä bikineissä viinilasi kädessään.