Ylipainoinen orava aiheutti hämmennystä – lähes kissan kokoinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä oravat ovat melko pienikokoisia. Pieni koko onkin näppärä kiipeilyn, ketteryyden ja puiden oksilla loikkimisen suhteen. Nyt videolla tallentui kuitenkin hämmentävä näky, jossa pulskanpuoleinen orava käveli sähkölinjaa pitkin.

YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa kaksi miestä ovat kuvanneet näkemäänsä oravaa kamerallaan. Orava on kooltaan niin suuri, että se näyttää lähes kissalta kun se lähestyy kameraa sähkölinjaa pitkin kävellen.

Miehet ihmettelevät videolla miten orava on voinutkaan päästä noin isoon kuntoon. Yleensä oravat kuluttavat paljon olemalla jatkuvasti liikkeessä, mutta tämän yksilön ravinto on kuitenkin ollut jotain niin energiapitoista, että siitä on riittänyt jyrsijälle vararavinnoksi saakka.