Heidi Klum julkaisi näyttävän kuvan – esitteli teinityttärensä ja äitinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, aloitti juuri oman mallin uransa todella näyttävästi. Ensimmäisenä työnään Leni pääsi poseeraamaan Saksan Vogue-lehdelle äitinsä kanssa.

Nyt 47-vuotias Heidi Klum julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa nähdään Leni-tyttären lisäksi myös hänen äitinsä Erna. Erna oli paikalla Saksan Vogue-lehden kuvauksissa kannustamassa omaa tytärtään sekä mallidebyyttinsä tekevää lapsenlastaan.

Heidi Klum kertoi aiemmin suojelleensa nuorta tytärtään mallialan raadolliselta arvostelulta, minkä vuoksi hän oli torjunut monet työtarjoukset, joita Lenille oli jo vuosien ajan sadellut. Nyt Heidi Klum on päättänyt, että Leni on viimein sopivan ikäinen alalle. Leni on alkanut myös päivittämään omaa Instagram-kanavaansa, joka on saanut nopeasti tuhansia uusia seuraajia ensimmäisen mallin työn seurauksena.