Joensuun poliisi nappasi huumekuskin: ”Autosta leijui voimakas marihuanan haju”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Joensuussa varhain sunnuntaiaamuna 13. joulukuuta työskennellyt poliisipartio päätti tarkastaa erään henkilöautoa kello 07:20 kuljettaneen kuskin ajokunnon. Poliisit pysäyttivät auton ja sieltä leijui viranomaisten mukaan voimakas marihuanan haju.

– Kuljettajalle suoritettiin huumausaineiden pikatesti, joka osoitti positiivista tulosta Kannabikselle, amfetamiinille ja kokaiinille. Puhallus alkometriin näytti nolla promillea, Pohjois-Karjalan poliisilaitokselta kerrotaan.

Henkilöautoon suoritettiin etsintä ja autosta löytyi viitteitä mahdolliseen huumausaineiden välitykseen, niiden käyttöön sekä epäiltyä huumausainetta. Auton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausainerikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Hän oli yksin liikkeellä.