Teen Mom -sarja floppasi rajusti – uhataan nyt lopettaa kokonaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kymmenen vuotta televisiossa esitetty Teen Mom -televisiosarja on seurannut amerikkalaisten teiniäitien elämää kameroiden kuvatessa. MTV-televisiokanavalla esitetty sarja on kertonut nuorena lapsensa synnyttäneiden naisten tarinaa iloineen ja suruineen. Teen Mom 2 on ohjelmista suosituin.

Nyt sarja on kuitenkin lopetusuhan alla. Katsojaluvut alkoivat pudota heti suosikkitähtien poistamisen jälkeen. Normaalisti sarjaa on seurannut noin miljoona katsojaa. Jenelle Evansin perheen poistamisen poistamisen jälkeen katsojamäärät laskivat heti 800.000:een, sitten 665.000 katsojaan.

Tänä vuonna marraskuussa sarjan katsojaluku on puolittunut normaalista ja sitä seurasi enää 541.000 fania Showbuzzin raportin mukaan. Kaikilla sarjan alkuperäisillä tähdillä on kuitenkin yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa.