Jameela Jamil avautuu: ”Julkkiksista ei ole mitään hyötyä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehopositiivisuutta ja terveitä elämäntapoja hehkuttava televisiojuontaja ja malli Jameela Jamil on arvostellut jälleen kovasanaisesti etenkin Kardashianien julkkisperhettä. Vaikka nainen on itsekin julkkis, ei hän kertomansa mukaan voi sietää julkisuuden henkilöitä.

– Julkkikset on paljastettu. Vitut heistä! Kaikki vittuun! V**ut meistä kaikista! Olemme aivan turhia, Jameela Jamil napautti Angela Scanlon’s Thanks a Million -podcastissa.

Jameela Jamil tarkoitti kannanotollaan sitä, miten paljon kooronaviruspandemia on vaikuttanut ihmisten arvomaailmaan ja elämän prioriteetteihin. Julkkikset ovat listan häntäpäässä. Hänen mukaansa on olemassa ihmisiä, jotka tekevät oikeasti asioita maailman parantamiseksi.