Sedu Koskisen kohubileet siirretään jälleen: ”Pidetään sitten kun Suomelle sopii”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen tunnetuin ravintoloitsija Seppo ”Sedu” Koskinen on ollut otsikoissa ökykekkereidensä takia. Mies aikoi järjestää itsenäisyyspäivänä näyrtävät juhlat 30-vuotisen yrittäjäuransa kunniaksi. Juhlat siirrettiin uudenvuodenaattoon ja nyt lopulta hamaan tulevaisuuteen.

– Olen päättänyt, että juhlat pidetään sitten, kun Suomelle sopii ja koronasta on ainakin väliaikaisesti päästy irti, 63-vuotias Sedu Koskinen tiedottaa Facebookissa.

Zedulin comeback -nimiset juhlat oli tarkoitus järjestää Helsingin Agroksenmäen holvikellarissa. Sisäänpääsy vaatii vierailta 200 euron suuruisen lahjoituksen, jota ei kuitenkaan luokitella pääsymaksuksi. Lahjoituksilla on tarkoitus kattaa kulut, sillä ohjelmaa on 12 tuntia ja yli kymmenen esiintyjää. Sedu on kertomansa mukaan palauttanut lahjoitusrahat maksajille.