Charly Jordan kaatui biksuissa rannalle – nolo tilanne videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Nyt Jordan on julkaissut hauskan videon, jossa kuvaukset menivät pieleen.

Charly nähdään videollaan keikistelemässä pienissä biksuissa drinkki kädessään, kunnes kesken kuvausten hän kompuroi rannalla aivan vesirajan tuntumassa ja kaatuu selälleen maahan. Samalla drinkki kaatuu rantaan iskeytyvien aaltojen joukkoon.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.