Eva Mendes julkaisi kuvan mesolankahoidosta – hurja otos sai fanit kauhistumaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Eva Mendes tunnetaan useista elokuvarooleista, joista suureen suosioon ovat nousseet muun muassa Hurjapäät-elokuvat. Eva Mendes on seurustellut Ryan Goslingin kanssa jo lähes kymmenen vuotta ja heillä on kaksi lasta, Esmeralda Amada Gosling ja Amada Lee Gosling.

Eva Mendes täytti maaliskuussa 46 vuotta. Tähti pitää hyvää huolta kauneudestaan eikä pelkää kokeilla erilaisia toimenpiteitä kosmetologin käsittelyssä. Nainen kokeili nyt mesolankahoitoa hänen leukansa alle ja kaulan ihoon. Toimenpiteen aikana otettu kuva sai monet tähden seuraajat kauhistumaan.

Eva Mendes julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hänen leukansa alla nähdään seitsemän neulaa. Kuva näyttää hurjalta, mutta tähti pitää hoitomuotoa kuitenkin itsensä hemmotteluna. Mesolankahoidon kerrotaan lisäävän ihon kimmoisuutta ja kollageenin tuotantoa siloittaen ryppyjä ja palauttaen ihoon nuorekkaan hehkun.

https://www.instagram.com/p/CHgorn8jTrP/