Gordon Ramsay vieraili Suomessa – etsi Joulupukkia talvisesta Lapista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen julkkiskokki Gordon Ramsay tunnetaan monista ruokaan liittyvistä televisio-ohjelmista, hurjasta luonteestaan ja räiskyvästä persoonastaan. Suorapuheinen julkkiskokki vieraili äskettäin myös Suomessa kuvaamassa televisiosarjaansa, jossa Ramsay tiimeineen etsi Joulupukkia. Ohjelma esitettiin Britannan televisiossa ITV-kanavalla eilen keskiviikkona.

Gordon, Gino and Fred: Desperately Seeking Santa -ohjelmassa huippukokit Gordon Ramsay ja Gino D’Acampo sekä hovimestari Fred Sirieux välittivät palasen Lapin taikaa miljoonille brittikatsojille. Kulinaristisella jouluseikkailullaan Gordon, Gino ja Fred matkustivat asuntoautolla Levillä, Luostolla ja joulupukin kotikaupungissa Rovaniemellä. Poronkäristyksen herkuttelun lisäksi ohjelmassa nähdään avantouintia, saunomista, moottorikelkkailua ja huskysafaria.

– Tänä vuonna, kun vapaa-ajan matkustaminen on ollut rajoitettua, olemme erityisen iloisia, että Gordon, Gino ja Fred ovat voineet välittää Lapin joulutunnelmaa katsojille Isossa-Britanniassa. Odotamme innolla, että matkailijat Iso-Britanniasta pääsevät matkustamaan Suomeen taas 2021 ja vierailemaan itse joulupukin luona, Visit Finlandin johtaja Paavo Virkkunen kommentoi vierailua.