Kaley Cuoco esitteli haastavan hyppynarutreeninsä – hengityssuojain puhuttaa somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyppynarulla hyppiminen on niin tehokasta, että jo kolmen minuutin hyppimisen on sanottu vastaavan noin 30 minuutin polkemista pyörällä. Hyppiminen voi näyttää helpolta ja hauskalta, mutta kaikki aikuisiällä hyppynarulla hyppineet tietävät, että hyppynaru ei tunnu enää samanlaiselta leikiltä kuin lapsena. Sen on rankka treenimuoto, joka nostaa sykkeen hyvin nopeasti huippuunsa.

Amerikkalainen näyttelijä Kaley Cuoco julkaisi Instagram-kanavallaan videon, jossa tähti tekee treenin hyppynarulla. 34-vuotias Cuoco on kertonut hyppivänsä 20 minuuttia kerrallaan, mikä on jo todella vaikuttava saavutus. Videolla nähdään miten tähti liikkuu hyppynarun kanssa etu- ja takaperin hyppimällä, vuorojaloin ja tasajalkaa.

Fanit tuntuvat olleen hyvin vaikuttuneita naisen fyysisestä kunnosta. Moni on kuitenkin ollut myös huolissaan siitä, että nainen näyttää huonoa esimerkkiä nuoremmille. Osa kommentoijista uskoo, että hengityssuojain kasvoilla ei olisi terveellistä suorittaa raskasta liikuntasuoritusta, koska happi ei kulje riittävän vapaasti maski kasvoilla silloin kun ihminen hengästyy ja hengittää voimakkaasti sekä suun että nenän kautta.