Turistit pakenivat henkensä edestä – kirahvi ajoi takaa safariajelulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Afrikassa safariajelut ovat todella suosittuja turistien keskuudessa. Ihmiset haluavat päästä näkemään upeita eläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä auton suojista. Monien viraalivideoiden myötä on kuitenkin nähty, että aina autot eivät takaa ihmisille riittävästi suojaa.

Nyt videolla nähdään todella kuumottava tilanne, jossa turistien sykkeet pääsivät nousemaan ärsyyntyneen kirahvin ansiosta. Turistit olivat safariajelulla Narokissa Keniassa Masai Mara Game Reserve -puistossa kun kirahvi alkoi yllättäin ajamaan heidän autoaan takaa.

Pelottavan tilanteesta teki se, että autossa ei ollut kattoa ja kirahvi näytti takaa-ajon aikana useampaan otteeseen siltä, että se oli aikeissa hyökätä auton sisällä olevia ihmisiä päin. Videolla nähdään miten kovaa vauhtia kirahvikin pystyy halutessaan juoksemaan.