Auringon lapset julkaisi uuden singlen: ”Tsemppibiisi kaikille koronaan väsyneille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Auringon Lapset -yhtye on julkaissut musiikkivideonsa kappaleesta Jos maailmasta loppuis kaikki rakkaus. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu yhtyeen myöhemmin julkaistavalta kolmannelta albumilta. Kappaleen tuotannossa on ollut mukana Happoradio-yhtyeestä tuttu kitaristi Mika Haapasalo.

– Elämme edelleen erilaisessa ja haastavassa maailmantilanteessa, mutta aina on on olemassa toivonkipinä. Tää on myös tsemppibiisi kaikille koronaan väsyneille. Joulu tulee kuitenkin. Niin kauan kun joku välittää jostakin, niin kauan on kaikki myös mahdollista, solisti Sauli Vuoti kertoo.

Kappaleen tarina kertoo yksinäisyydestä, eristäytymisestä ja ahdistuneisuudesta ja on muistuttaa siitä kuinka toisista välittäminen, huolehtiminen ja rakkaus ovat myös kaiken keskellä maailman parantava voima. Auringon Lapset julkaisi samaan aikaan kakkossalbuminsa Suomipop 2.0 sekä EP:n Hittibiisien kaatopaikka. Kappaletta Jotain bassojuttua on kuunneltu Spotifyssä tähän mennessä jo yli 1,6 miljoonaa kertaa.