5 liikettä, joilla tehostat aineenvaihduntaa – nopea treeni käsipainoilla

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laihduttajat yrittävät jatkuvasti löytää itselleen parempia keinoja siihen, että aineenvaihdunta saadaan heti aamulla mahdollisimman tehokkaasti käynnistettyä. Aineenvaihdunnan tehokkuuteen vaikuttaa moni asia, joita ovat muun muassa liikunta, ruoka ja riittävä nestetasapaino.

Hyvä aamiainen tutkitusti käynnistää aineenvaihdunnan ensimmäisenä. Myös vihreän teen nauttimisella on huomattu olevan hyötyä rasvanpoltossa. Nyt Poosh-hyvinvointisivusto paljasti tuoreella YouTube-videollaan millaisilla kuntoharjoituksilla aineenvaihduntaa voi tehostaa nopeasti.

Videolla nähdään viisi erilaista liikettä, jotka antavat aineenvaihdunnalle mukavan lisäpotkun. Liikkeiden tekemiseen tarvitaan vain käsipainot ja joogamatto. Liikkeet ovat pikemminkin liikesarjoja, joissa on hyödynnetty hyvin koko vartalon kaikki lihakset. Liikkeissä tehdään erilaisia kyykkyjä, painonnostoja, potkuja ja hyppyjä, jotka pitävät huolen siitä, että syke nousee korkealle.