Korona vei Kate Middletonin ja Meghan Marklen pukusuunnittelijan tulot – raha ei riitä edes ruokaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen aiheuttama pandemia on vaikuttanut monien yrittäjien toimeentuloon. Nyt menestynyt koruompelija Chloe Savage on avautunut siitä, miten töiden menettäminen on vaikuttanut heidän perheensä elämään ja hänen mielenterveyteensä.

Ennen koronavirusta naisen pitämä Chloe Savage Embroidery -yrityksen toiminta kukoisti. Vuosina 2011 ja 2018 jopa Englannin kuninkaalliset uskoivat hänen ammattitaitoonsa ja antoivat naiselle tehtäväkseen Kate Middletonin ja Meghan Marklen hääpukujen ja kenkien kirjailutyöt. Chloe Savagen kaunis käden jälki näkyi naisten hunnuissa, kengissä ja pukujen kirjailluissa pitseissä.

Nyt kaikki on kuitenkin toisin. 43-vuotias Chloe Savage on jäänyt täysin ilman töitä koronaviruksen vuoksi. Kaikki tilaukset loppuivat kuin seinään. Savage kertoi People-sivustolle, että hänen 14-vuotias tyttärensäkin jättää joka päivä yhden aterian syömättä, että he säästävät ruokabudjetissaan.

Chloe Savagen mukaan kodin menettäminen on hänellä tällä hetkellä hyvin lähellä. Taloudellisen tilanteen nopea huononeminen on saanut Savagen niin epätoivoiseksi, että hän on yrittänyt myös vahingoittaa itseään. Tällä hetkellä nainen aikoo hankkia apua mielenterveydellisiin ongelmiinsa ja toivoo, että yrittäjät saisivat vielä jonkinlaista tukea.

https://www.instagram.com/p/Bn6KhQPh8Ky/

https://www.instagram.com/p/CI7ExNTFHw3/

https://www.instagram.com/p/CC1W7bQHd3q/