Garcelle Beauvais ihastutti Täydelliset naiset -sarjassa – kysyi kaikki vaikeat kysymykset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuoreimmalla Beverly Hillsin täydelliset naiset -tuotantokaudella nähtiin kaksi uutta naista, näyttelijä Garcelle Beauvais ja Sutton Stracke. Beauvais halusi nopeasti tutustua naisiin ja käydä heidän kanssaan syviä kahdenkeskisiä keskusteluita. Kaikki eivät kuitenkaan olleet tottuneet naisen suorapuheisuuteen.

Garcelle Beauvais onnistui esittämään sarjassa naisilla kysymyksiä, joihin myös moni katsoja haluaisi saada vastauksia. Nyt videolla nähdään kootusti huvittavat tilanteet, joissa 53-vuotias perheenäiti yrittää saada suoriin ja melko yllättäviin kysymyksiinsä naisilta vastauksia.

Garcelle Beauvais uteli Sutton Strackelta heti aluksi, että mistä hänen rahansa ovat peräisin. Tämän jälkeen nainen halusi tietää kauanko Sutton oli ollut naimisissa ex-miehensä kanssa ja menettikö hän tälle neitsyytensä. Beauvais halusi myös tietää mitä 49-vuotiaan Erika Girardin ja tämän 80-vuotiaan aviomiehensä Thomasin seksielämälle kuuluu.