Ohjaaja Oliver Stone otti venäläisen koronarokotteen: ”Olen kuullut hyviä asioita”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen ohjaaja Oliver Stone tunnetaan muun muassa elokuvistaan Platoon – nuoret sotilaat, Wall Street ja JFK – avoin tapaus. Nyt palkittu ohjaaja on paljastanut ottaneensa Venäjällä kehitetyn Sputnik V -koronarokotteen.

– Olen kuullut hyviä asioita venäläisestä rokotteesta. Minun täytyy ottaa seuraava annos 45 päivän päästä. Olen kuitenkin toiveikas. Se on erittäin hyvä rokote, enkä ymmärrä miksi se on sivuutettu länsimaissa, Stone kertoi AP-uutistoimiston haastattelussa.

– Venäjä on yksi kehittyneimmistä maista, ellei kaikista kehittynein, ohjaaja hehkutti.

Venäjän presidentti Vladimir Putinia ja maan hallintoa puoltaneista kommenteistaan tunnettu Oliver Stone otti Sputnik V -rokotteen 74 vuoden iässä, vaikka Venäjän viranomaiset ovat Newsweek-lehden mukaan vältelleet sen antamista yli 60-vuotiaille mahdollisten riskien vuoksi. Venäläisrokotetta on toistaiseksi annettu noin 320 000 annosta.