Stalkkeri ahdisteli Katy Perryä kuukausia – tunkeutui lopulta tähden kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin esikoislapsensa synnyttänyt poptähti Katy Perry on joutunut pelottavaan tilanteeseen. Laulajaa internetissä pitkän aikaa vainonnut mies tunkeutui lopulta hänen kotiinsa.

38-vuotias William Terry oli kuukausien ajan jakanut sosiaalisessa mediassa Katy Perryä koskevia rivoja viestejä ja uhkaillut tähden kihlattua, Orlando Bloomia väkivallalla. Hän oli TMZ-sivuston mukaan muun muassa kertonut haluavansa katkaista Bloomin niskan, toivonut näyttelijän lapsen ja ex-vaimon Miranda Kerrin kuolevan koronavirukseen ja kirjoittanut graafisia seksifantasioita Perrystä.

Pelottava käytös kulminoitui taannoin Terryn hypättyä tähden Beverly Hillsissä sijaitsevan kodin aidan sisäpuolelle. Perry oli tapahtumahetkellä sisällä lapsensa kanssa. Mies ei suostunut poistumaan tähden kodin tontilta, minkä ansiosta vartijat kansalaispidättivät hänet.

Sittemmin vapaaksi päässyt William Terry oli Perryn mukaan yrittänyt vierailla hänen kotonaan jo elokuussa. Stalkkerille on sittemmin langetettu oikeudessa väliaikainen lähestymiskielto, minkä myötä hänen täytyy pysytellä vähintään 90 metrin päässä Katy Perrystä ja Orlando Bloomista.