Demi Rosen kurvit safarilla – mitä mahtoivat villieläimet miettiä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on päässyt malliuransa puitteissa matkustelemaan paljon. Naisen sosiaalista mediaa seuratessa ei pysty hädin tuskin muistamaan, että tällä hetkellä eletään koronapandemiaa, minkä vuoksi monien muiden matkasuunnitelmat ovat peruuntuneet.

Nainen on viettänyt viime aikoina leppoisia lomapäiviä Ibizalla ja Malediiveilla kuvaajiensa kanssa, mutta parhaillaan hän kuitenkin seikkailee Tansaniassa. Sieltä Rose julkaisi sosiaalisessa mediassa näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa selin kameraan pakarat lähes paljaana.

Demi Rose on melkoinen näky ottaessaan aurinkoa uima-altaan reunalla. Nainen makoilee aurinkotuolilla näyttävässä mustavalkoruudullisessa uimapuvussaan, joka onnistuu juuri ja juuri peittämään naisen nännit ohuiden olkaimien avulla. Muuten Demi Rosen rinnat ovatkin ulkona uimapuvusta ja saavat nauttia auringon lämmöstä.