Jessica Edström paljasteli tonttulakki päässään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota nauttiva suomalaiskaunotar Jessica Edström vietti koronakesän Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa, josta hän julkaisi seuraajilleen ympäri maailmaa näyttäviä kuvia. Viime aikoina Jessica on jo päässyt hieman matkustelun makuun. Nyt Jessica nähdään poseeraamassa jouluisissa tunnelmissa.

Näyttävä suomalaiskaunotar poseeraa sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvassa näyttävästi punaisissa biksuissa ja tonttulakki päässään. Joulukuusen vierellä keikistelevä joulun kuumin tonttukaunotar kertoo kuvatekstissä, että hän on tuhma, mutta mukava. Sen voi kuvan perusteella helposti uskoa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.