Muhkea pieru etäkoulussa – koko luokka repesi nauruun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja muualla maailmassa vuosi 2020 tullaan muistamaan etätöistä ja etäkouluista, kun koronakaranteenin vuoksi sadat miljoonat ihmiset ovat joutuneet tekemään töitä ja käymään koulua kotoa käsin tietoverkkojen välityksellä. Samalla etäyhteyksien aikana on tapahtunut monenlaisia kommelluksia, kuten tahattomia paljasteluja.

Nyt erään etäkoulun videotallenne leviää verkossa. Siinä joku päästää kesken oppitunnin vahingossa muhkean pierun, joka tietenkin välittyy myös lasten päätelaitteisiin heidän koteihinsa. Videolla nähdään miten opettaja yrittää hetken pidätellä nauruaan, kunnes se on mahdotonta. Myös lapset luonnollisesti huomaavat tilanteen, ja lapsille ominaiseen tapaan repivät tahattomasta lipsahduksesta huumoria.

Verkkoon päätyneestä videosta on muodostunut nopeasti kansainvälinen nettihitti, joka on piristänyt jo miljoonien ihmisten päivää eri sosiaalisen median kanavissa. Etäkoulussa pieraisseen henkilöllisyys ei ole paljastunut, mutta opettaja on vahvin ehdokas.